skip to Main Content

Høst- og vinterklar bil!

Har du husket å gjøre bilen din klar for høsten og vinteren? Hvis ikke, så gjør vi det gjerne for deg!

-Det er viktig å huske på å gjøre bilen klar for høsten og vinteren, sier Inger Marie Kristiansen. Hun jobber med ettermarked hos Harestua Auto AS, og hun er opptatt av sikkerhet, komfort og riktig pleie av din bil. Hun har mange gode tips og råd på lager, alt får du selvfølgelig utført hos Harestua Auto!

Synes du det er slitsomt å måtte ut hver morgen for å skrape is fra ruta?
-Vi tilbyr montering av DEFA elektrisk bilvarme, isfri og varm bil om morgenen! En Termini™ II kupévarmer får raskt opp temperaturen i bilen. Med et komplett system og appstyring kan Termini™ II også automatisk varme opp bilen til dine faste avreisetider. Effekten reduseres når temperaturen stiger, slik at det ikke brukes mer strøm enn nødvendig.

Vi tilbyr montering av Vision-X ekstralys for bedre sikt nå som det blir mørkere ute.

Ta en batteritest hos oss, så du ikke blir stående ute i kulden med flatt batteri og bilen ikke vil starte.
-Husk at vi selger vedlikeholdsladere, så du slipper å få dårlig batteri f.eks. ved mye småkjøring.

Det er viktig å ta en kontroll av vindusviskere og at alle lysene virker slik de skal.
-Husk at vindusviskere bør skiftes minimum en gang pr år! Det er også viktig å kontrollere frostvæsken på bilen din, så ikke kjølevannet fryser, og i verste fall kan ødelegge radiator eller andre deler, fortsetter Inger Marie.

Har du liten plass i garasjen eller kjelleren full av dekk? Fortvil ikke, Harestua Auto har dekkhotell for både små og store hjul.
-Dekkhotell er en super løsning for kunder i alle aldre. Prisen er kun kr 799,- pr halvår. Dette inkluderer av/påmontering, dekkvask, lagring og forsikring. Vi selger også nye dekk, om dine vinterdekk er slitte eller under minstemålet. Husk at minstekravet på mønsterdybde er 3 mm på vinterdekk, men vi anbefaler skifte ved 4 mm, avslutter Inger Marie.

Ta kontakt med oss på 61 32 68 00 for mer tips og råd, vi hjelper deg gjerne! Vi gir deg et tilbud tilpasset dine ønsker og behov.

 

Kilder: defa.com/no