skip to Main Content

Vi holder åpent! Våre koronatiltak

Vi er inne i en krevende og vanskelig situasjon. På Harestua Auto følger vi koronasituasjonen tett og vi tar den på største alvor. Det skal være trygt å besøke oss. Vi har iverksatt, og iverksetter, tiltak kontinuerlig basert på de gjeldende retningslinjer og anbefalinger gitt av myndighetene.

Harestua Auto er definert som en samfunnskritisk virksomhet, og derfor er det helt nødvendig at vi holder åpent og er tilgjengelig for deg som kunde. Vi tar derfor alle forhåndsregler når det gjelder å hindre smitte og ivareta sikkerheten til våre kunder, leverandører, kolleger, familie, venner og samarbeidspartnere. Vi tilstreber å opprettholde mest mulig normal drift i denne situasjonen vi nå er i. Det er viktig at du bruker oss hvis du kan, det er nå din lokale bilforhandler trenger det.

Vi holder åpent
Du kan kontakte oss som vanlig på 61 32 68 00, via e-post post@harestua-auto.no eller via vårt skjema her inne på vår hjemmeside.

Ta kontakt med oss
Har du spørsmål til oss, ikke nøl med å ta kontakt. Du kan både ringe, sende oss e-post, sende melding på får Facebookside eller fylle ut kontaktskjema på hjemmesiden.

Vi holder deg oppdatert
På vår hjemmeside (under fanen aktuelt) og Facebookside finner du alltid oppdatert informasjon om situasjonen og tiltakene vi har innført. Her vil vi poste viktig informasjon og relevante nyheter, tips og råd.

Sammen tar vi ansvar for å begrense smittefaren:

Verksted
Våre mekanikere benytter engangshansker som skiftes mellom hver bil.
Nøkler til biler som skal på verkstedet kan leveres via nøkkelinnkast.
Nå tilbyr vi å hente/levere bilen hos deg, hvis nødvendig og ved kapasitet.
Vi tillater kun betaling med kort, engangshansker skal benyttes før man er i kontakt med bankterminalen.
Stoler ved kundemottak er fjernet, og det er satt opp rød tape slik at kundemottaker og kunder skal holde nødvendig avstand.
Er du ved god helse anbefaler vi at service og EU kontroll tas fortløpende, siden det vil bli travle tider for oss etter påske pga. dekksesong. Vi ønsker samtidig å opplyse at EU kontroll for alle biler som hadde frist 13. mars – 30. april er utsatt i to måneder. Vi tar alle hensyn for at det skal være trygt for deg å ha bilen hos oss i god tid før fristen går ut. Ikke vent for lenge med å bestille time, planlegg i god tid.
Vi har utarbeidet en sjekkliste for renhold med over 40 punkter som skal utføres flere ganger i løpet av dagen.

Salg
Demobilenes kontaktflater blir vasket grundig etter hver prøvekjøring.
Det benyttes hansker ved hver prøvekjøring.
Selgerkontor og venteområder blir vasket hyppig i løpet av dagen.
Våre ansatte møter deg som vanlig med et vennlig smil, i stedet for et håndtrykk.
Alle er ekstra påpasselig og nøye med håndhygiene.

Tips
Ring selger for prøvekjøring av ønskelig bil for å effektivisere og sikre denne prosessen. Vi har et godt utvalg av brukte biler nå, finn din favoritt her.
Det er varslet prisoppgang på nye biler, derfor vil det være spesielt gode tilbud på nybiler vi har på lager nå.
Vi ønsker at du holder god avstand til andre mens du venter i butikken.
Vær også ekstra påpasselig og nøye med håndhygiene, vi gir gjerne ut beskyttelseshansker.

Sammen med de tjenestene vi allerede tilbyr, vil vi kontinuerlig overvåke situasjonen og tilpasse oss føringer gitt av myndighetene. Dette for å forsikre oss om at alle våre kunder og ansatte skjermes i best mulig grad.

Oppdatert informasjon om koronaviruset finner du her:
Folkehelseinstituttet
Helsedirektoratet

 

Ta vare på hverandre, vi ønsker deg velkommen til oss!