skip to Main Content
Vi Har Blitt BYD Merkeforhandler!

Vi har blitt BYD merkeforhandler!

Vi er veldig stolte og glade over å kunne dele nyheten om at vi har blitt BYD merkeforhandler!

BYD er et multinasjonalt høyteknologisk selskap dedikert til teknologiske innovasjoner for et bedre liv. BYD opererer i fire bransjer, inkludert bil, elektronikk, ny energi og jernbane. Siden selskapet ble etablert i 1995 har BYD raskt utviklet solid ekspertise innen oppladbare batterier og blitt et selskap som er i fronten innenfor bærekraftig utvikling. Selskapet eksporterer sine fornybare energiløsninger globalt med i over 70 land. BYD fokuserer på å tilby energiløsninger med nullutslipp. Siden BYDs første helelektriske konseptbil ble presentert i 2004, har BYD blitt en av de første produsentene globalt som produserte en million elektriske personbiler.

BYD åpnet sitt europeiske kontor tilbake i 1998. Med over 20 års utvikling har BYD utviklet seg fra å være et relativt ukjent merke i Europa til å bli en industrileder innen ny energi. BYDs hovedfokus er å gi europeiske kunder nullutslippsbiler, oppladbare batterier, solcellepaneler, energilagringssystemer, fornye jernbanetransport og andre grønne energiprodukter, samt ettermarkedstjenester knyttet til dette. BYDs elektriske busser kjører allerede i over 20 land og i 100 store europeiske byer, noe som gjør at BYD kan ta et betydelig skritt mot målet om utslippsfri offentlig transport.

Tidligere i år kunngjorde BYD at de som første bilprodusent i verden velger å kutte produksjonen av kjøretøy med ren fossil drivlinje, og vil fremover kun fokusere på utvikling og produksjon av elektrifiserte kjøretøy. Dette er nok et skritt i retning mot å bekjempe globale klimaendringer gjennom teknologiske innovasjoner og miljøvennlige produkter. 

Blade batteriteknologi
Etter mange års utvikling lanseres BYD sitt nyeste og sikreste bilbatteri til nå; Blade. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier, noe som gir økt energitetthet og lengre rekkevidde. BYD har vært en pioner i batteriindustrien i over 26 år. Selskapets banebrytende Blade-batteri har bestått en rekke ekstreme tester som bekrefter at dette er et av verdens tryggeste batterier. Noen av de viktigste egenskapene til batteriet er blant annet at batteriet tåler eksponering mot høye temperaturer, det frigir lav varme og genererer lite varme.

Siden introduksjonen av BYD i Norge har det blitt solgt mye biler, og flere skal det bli! BYD har den elektriske varebilen ETP3 og den romslige familiebilen med syv seter, Tang SUV 4×4. I dag, 28.09.2022 har det imidlertid vært premiere på to stk nye modeller som kommer til Norge i år! Det er BYD Atto 3, en elektrisk, kompakt og effektiv SUV med høy kvalitetsfølelse og et moderne uttrykk, samt BYD Han 4×4 – en sporty, luksuriøs og driftig sedan med lang rekkevidde. Du kan allerede nå forhåndsbestille disse modellene med levering i år!

Vi gleder oss til snart å vise fram alle de spennende modellene BYD tilbyr!

 

Kilder:
byd.no