Behandling av personopplysninger hos Harestua Auto AS
Når du benytter deg av vår nettside eller er i kontakt med oss gjennom tjenester, salg og i andre sammenhenger, behandler vi personopplysninger om deg.

Harestua Auto AS er behandlingsansvarlig for opplysninger vi registrerer om deg. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål om vår behandling av dine personopplysninger.

Harestua Auto AS
Postboks 53, 2716 Harestua
Kvernhusvegen 13, 2743 Harestua
Telefon: 61 32 68 00
E-post: salg@harestua-auto.no

Vår nettstedsadresse er: https://www.harestua-auto.no

Hvilke opplysninger har vi om deg og hvorfor trenger vi disse?
Vi trenger dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvilke tjenester du benytter hos oss.

Kontakt og oppfølging av kunder
Harestua Auto AS behandler navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, firmatilhørighet og eventuelle personopplysninger som følge av henvendelser og tjenester.

Som kunde vil du motta informasjon, spørreundersøkelser, innkalling til service og PKK, samt markedsføring via nyhetsbrev, og til dette trenger vi din e-postadresse. Det vil noen ganger ligge aktive lenker i disse utsendelsene til for eksempel informasjon om relevante produkter og tilbud.

Henvendelser fra andre
Når du som ikke er vår kunde kontakter oss, kan vi motta navn, e-postadresse, telefonnummer og eventuelle personopplysninger som følge av henvendelsen. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at behandlingen er nødvendig for å oss for å hjelpe deg med det du lurer på.

Nettsider
For å få informasjon om bruk av våre nettsider benytter vi informasjonskapsler (cookies). Cookies er filer med små mengder data som kan inneholde en anonymisert, unik identifikator. Cookies sendes til din nettleser fra nettstedet og lagres lokalt på din enhet. Vi benytter slike cookies for å samle informasjon. Du kan selv endre innstillinger i din nettleser slik at cookies avvises og ikke lagres, eller at du varsles hver gang cookies forsøkes lagret. Dersom du ikke godtar cookies vil det kunne være deler av vårt nettsted som du ikke får tilgang til.

Vi behandler personopplysninger på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at det er nødvendig for oss for å gjøre dette for å tilpasse nettsiden til våre brukere. Vi ivaretar imidlertid personvernet ditt ved at vi kun bruker opplysningene til statistikk. I denne statistikken er det ikke mulig å identifisere deg som enkeltperson.

Kontaktskjemaer
Vår hjemmeside inneholder kontaktskjemaer for bestilling av prøvekjøring og brosjyrer, generelle henvendelser og bestilling av verkstedtime. Du vil da bli bedt om å oppgi navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og registreringsnummer, dette for at vi skal få hjulpet deg på best mulig måte. Denne informasjonen blir lagret i en viss tidsperiode som har med kundeservice å gjøre, men informasjonen blir ikke brukt til markedsføring.

Innebygd innhold fra andre nettsteder
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Loggføring
Som de fleste andre seriøse driftere av nettsteder og andre digitale tjenester registrerer vi informasjon som sendes fra din nettleser og andre applikasjoner når du besøker vårt nettsted. Dette omtales gjerne som loggdata. Loggdata kan inkludere din IP-adresse, type nettleser/applikasjon, versjon på nettleser/applikasjon, oversikt over sidene du besøker og tidspunkt (dato og klokkeslett for når du besøkte nettstedet) samt hvor lenge du var på våre sider/tjenester.

I tillegg vil det kunne benyttes tjenester fra tredjepart som f.eks. Google Analytics for innsamling, monitorering og analyse av disse loggdata.

Utlevering av personopplysninger til andre
Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

Lagringstid
Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. Dette betyr for eksempel at personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke. Personopplysninger vi behandler for å oppfylle en avtale med deg slettes eller anonymiseres når avtalen og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt.

Alle data i Harestua Auto AS sin programvare slettes/anonymiseres 5 år etter oppsigelse.

Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg
Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Sletting av personopplysninger omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling og rette innsigelse mot behandlingen. Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger.

For å ta i bruk dine rettigheter må du sende e-post til: salg@harestua-auto.no. Vi vil svare på din henvendelse så fort som mulig, og innen angitte frister i personopplysningsloven.

Klager
Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, setter vi pris på din tilbakemelding.
Du har også rett til å klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om dine rettigheter og hvordan du kan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

Endringer
Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Vi forbeholder oss retten til å endre retningslinjer ved behov og du bør derfor kontrollere disse ved ujevne mellomrom. Ved fortsatt bruk av våre tjenester etter at endringer i retningslinjer er publisert så bekrefter du at du godtar disse. Hvis vi har dine kontaktopplysninger vil vi gjøre deg oppmerksom på disse forandringene. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside.