skip to Main Content

Pris fra

749.900,-

Rekkevidde

fra 440-595 km

(WLTP kombinert/urban)

Batteristørrelse

90 kWh

Tilhengervekt

1000 kg

NÅ ER MIFA9 I NORGE!

FULLSPEKKET MED TEKNOLOGI OG LUKSUSFØLELSE

Endelig er MIFA9 i Norge – en stor, elektrisk luksus-MPV med sterke spesifikasjoner og romslig plass for hele familien.

MIFA 9 – STOR, EKSKLUSIV OG LUKSURIØS

MIFA 9 er en stor familiebil i full størrelse og leverer derfor svært god plass. Den vil tilbys som både syv- og åtteseter, og kan ta 1.000 kg hengervekt.

På utsiden har bilen et skarpt og futuristisk uttrykk, noe som følges opp på innsiden av bilenInteriøret er spekket med eksklusive detaljer, teknologi og underholdningsutstyr.

Den 90 kWt store batteripakken gir 440-595 km (WLTP kombinert/city) oppgitt rekkevidde.

Dette er en perfekt familiebil for de som ønsker god plass og “luksusfølelse” på kjøreturen! MIFA 9 vil også bli tilgjengelig som 2-seters varebil på det norske markedet.

INTERIØR

Ved utvikling av MIFA 9 var målet å skape en høyteknologisk og luksuriøs atmosfære, og gi en interaktiv opplevelse med blant annet flere integrerte skjermer rundt om i bilen.  

Første og andre seterad har elektriske justeringer, ventilering og oppvarming. Og ikke nok med det – setene vil også få massasjefunksjon, slik at man kan nyte en avslappet og behagelig kjøretur.  
 
Passasjerer på andre rad vil kunne nyte tilbakelente individuelle seter med justerbare benstøtter og et digitalt kontrollpanel på armlenene. Setene på andre og tredje rad kan skyves helt frem for å frigjøre bagasjeplass. 

REKKEVIDDE

MIFA 9 kommer med en batteripakke på 90 kWt, som gir rekkevidde fra 440-595 km (WLTP kombinert/city). *Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP både kombinert og urban syklus.

LADING

MIFA 9 tar 11 kW på AC lading (3-fas). Varmepumpe er standard.

Vi gjør vårt aller beste til enhver tid å fremlegge riktige opplysninger og detaljer om bilene vi annonserer, men vi må allikevel ta forbehold om at det kan forekomme mangler eller feil i teksten. Vi henviser til Maxus sin hjemmeside for korrekt og oppdatert informasjon.

Bestill prøvekjøring

Bestill brosjyre