skip to Main Content

Suzuki S-Cross 4×4 Hybrid

En helt ny Suzuki S-Cross med ny og sterkere turbomotor på hele 140hk. Nye S-Cross SUV er høyere, bredere og har den helt nye BoosterJet turbo bensinmotoren. S-Cross SUV har også hele 440 liter bagasjerom, som er klassens største. Firehjulstrekk er standard, og utstyrsnivået svært høyt.

Den nye S-Cross SUV puster liv i alt du gjør. Enten du driver med sport, lek, reiser, eventyr eller oppdagelsesturer – listen for hva du kan gjøre er lengre enn du kan forestille deg. Med god fremkommelighet, smart design og sitt sofistikerte utseende, kombinerer den nye S-Cross SUV Suzukis unike design med banebrytende innovasjon.

Med et utseende som higer etter nye eventyr: S-Cross SUV ser like utfordrende og selvsikker ut som den er. Oppdag et design som kjennetegner en SUV. Med sin nye robuste front, brede SUV-styling og romslig indre. En født oppdager. Høyere, kraftigere, sterkere. Den dristige fronten er et av signaturtrekkene til en flott designet og robust SUV. Med bilens imponerende grill, løfter fronten og panseret seg. Dette gir rom til nye støtfangere og LED-lys som underbygger designet til nye S-Cross SUV.

Stabile kjøreegenskaper under ulike forhold
S-Cross SUV er skapt for å gi deg en god opplevelse, uansett underlag og værtype. Firehjulstrekksystemet i den nye Suzuki S-Cross SUV optimaliserer stabiliteten på veien under vanskelige kjøreforhold. Dette gjør at dine kjøreopplevelser i S-Cross SUV vil føles enkle og stressfrie.

Hybridteknologi

S-Cross 4×4 Hybrid kommer med Suzuki sitt hybridsystem – Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS). Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet.

Denne energien lagres i et spesielt batteri som sørger for å forbedre drivstofforbruket til S-Cross SUV. Energien som er lagret brukes i utgangspunktet på to måter.

Den første er for å starte Suzuki sin Integrerte Start Generator (ISG). Dette hjelper motoren ved akselerering, spesielt i en oppoverbakke.

I tillegg til å hjelpe motoren ved akselerering, inkluderer hybridsystemet en start/stopp funksjon. Systemet skrur av motoren når bilen står stille, noe som reduserer drivstofforbruket og CO2-utslippet når det er mye trafikk.

Hybridsystemet hjelper dette systemet ved å bruke elektrisitet for å starte bilen igjen, noe som gjør bilen enda mer effektiv.

Ny Allgrip 4×4-teknologi
Suzuki har videreutviklet sin anerkjente 4×4-teknologi til et nytt nivå, som sørger for stabile kjøreforhold, uavhengig av underlag og kjøreforhold. Dette, sammen med andre teknologier, sørger for at du har full kontroll under hele kjøreturen.

Fire 4×4 valg
Firehjulstrekksystemet lar deg velge mellom fire kjøremoduser: auto, sport, snow og lock.

Auto mode
Denne modusen prioriterer bensinforbruk og utslipp. Det slår inn 4×4-systemet ved dårlig grep eller sleng på bilen.

Sport mode
Denne modusen skjerper styringen, samtidig som motorresponsen er kvikkere, noe som gir deg raskere akselerasjon.

Snow mode
Denne modusen optimaliserer kjøringen ved glatt føre. Enten det er på grusveier eller norske vinterveier.

Lock mode
Denne modusen hjelper deg frem der andre biler står fast. Ved hjelp av høyere dreiemoment og skjerpet ESP kommer bilen seg ut fra vanskelige hindringer.

Multimedia-system
En touchskjerm med omfattende funksjonalitet som gjør kjøringen enklere og morsommere. Den 7-tommers store touchskjermen gir enkel betjening av lyd og bilde, samt handsfree telefon og navigasjon. Du kan også koble til en kompatibel smarttelefon.

Sikkerhet

Suzuki har noen av markedets sikreste biler. Suzuki S-Cross 4×4 Hybrid har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP, og har mange innovative sikkerhetssystemer som blant annet:

Adaptive Cruise Control (ACC):
Adaptive Cruise Control  sørger for at du kjører i en gitt hastighet og tilpasser avstanden til bilen foran. Fartsbegrensningen sørger for at du ikke overstiger hastigheten du har satt.

Radar Brake Support  (RBS):
Radar Brake Support er et kollisjonsforhindrende system som bruker refleksjon fra en radarsensor montert på fronten av kjøretøyet.  Systemet hjelper deg med å unngå kollisjoner, samt minimere kollisjonsskader ved bruk av advarsler og automatisk bremsing.

 

 

Tilbehørskatalog

Les mer om bilen på Suzukis egne nettsider

Bestill prøvekjøring

Bestill brosjyre