skip to Main Content
byd han 4x4
Rekkevidde

521-662 km
WLTP (kombinert/urban)

Batterikapasitet

85,4 kw/t

0-100 km/t

på kun 3,9 sek

BYD HAN 4×4

KUN 5.990,- PR. MND. OG 0,- I FORSKUDD

Sikre deg leasingtilbud på BYD Han!

  • BYD Han for kun 5.990,-  pr. mnd.
  • 0,- i forskudd – dette dekkes av oss.
  • Vinterhjul og metallic lakk inkludert i prisen.
  • Gjelder et begrenset antall biler.

 

Vilkår: 48 mnd./10.000 km pr. år. Din forskuddsleie: kr. 0,- (170.300,- inkl. mva. dekkes av BYD) Etablering: 4.995,- Flytende rente 6,40%. Kundekostnad inkl. etablering kr. 292.515,-.

I tillegg kommer frakt, årsavgift og forsikring.

 

Designet er sporty, luksuriøst og dristig fra alle vinkler, noe som sikret seier i designprisen iF Design Award.

INTERIØR

På innsiden kommer BYD Han med et romslig og stilig interiør, som oser luksus- og kvalitetsfølelse. Interiøret består blant annet av flere skjermer – inkludert en 15,6″ hovedskjerm til infotainmentsystemet.

Bilen leveres med eksklusive, premium skinnseter med 8-veisjusterbart førersete med memoryfunksjon, og 4-veisjusterbart passasjersete. Setene er både ventilerte og oppvarmede.

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys i kupeen.

Dersom du velger blå, rød eller grå eksteriørfarge på bilen, leveres den med mørkebrunt interiør med treverk. Dersom du velger svart eller hvit eksteriørfarge på bilen, leveres den med lysebrunt interiør med karbondetaljer.

KRAFT TIL Å IMPONERE

Den spreke sedanen har to elektriske motorer, og den kombinerte kraften i motorene leverer totalt 516 hestekrefter med en akselerasjonsfart fra 0-100 km/t på 3,9 sekunder. Den elektriske firehjulsdriften fungerer i sanntid, og gir suveren trekkraft under alle værforhold. Len deg tilbake og kjenn adrenalinet kicke inn!

BATTERI OG LADING

BYD Han kommer med BYD sitt egenutviklede Blade-batteri som standard, som regnes for å være et av bransjens sikreste batterier.

Batteriet har en batterikapasitet på 85,4 kWh. BYD Han tar 6,6 kW på AC-lading, og 120 kW på DC-lading. Varmepumpe er standard.

REKKEVIDDE OG FORBRUK

BYD Han leveres med en imponerende rekkevidde på 521 km (WLTP kombinert). Kombinasjonen av lang rekkevidde og firehjulstrekk gjør BYD Han til en godt egnet bil for både by, bygd og fjellet!

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert.

SIKKERHET

BYD Han er spekket med utstyr som bidrar til en bedre kjøreopplevelse. Den kommer blant annet med 360 graders kamera, Head up-display, parkeringssensor foran og bak, panorama soltak, trådløs mobillader og oppvarmet skinnratt.

Sikkerheten til deg og dine er også godt ivaretatt i BYD Han. Sedanen kommer blant annet med Adaptive Cruise Control, filvarsling, elektronisk stabilitetskontroll, blindsonevarsling og automatisk nødbrems.

Varmepumpesystem

Et avansert ‘energisparende’ varmepumpesystem er standardutstyr. Systemet er energibesparende og designet for å utnytte energien som blir til overs fra miljøet, drivlinjen, kupeen og til og med batteriene. Dette øker effektiviteten, enten det er oppvarming eller kjøling, noe som sparer mye energi.

Vi gjør vårt aller beste til enhver tid å fremlegge riktige opplysninger og detaljer om bilene vi annonserer, men vi må allikevel ta forbehold om at det kan forekomme mangler eller feil i teksten. Vi henviser til BYD sin hjemmeside for korrekt og oppdatert informasjon.

Tilbehørskatalog

Tekniske spesifikasjoner

Les mer om bilen på BYD sine egne nettsider

Bestill prøvekjøring

Bestill brosjyre