skip to Main Content
byd atto3
Rekkevidde

420-565 km
WLTP (kombinert/urban)

Batterikapasitet

60 kWh

Toppscore

i Euro NCAP

BYD ATTO3

KAMPANJE –
4.990,- PR. MND. OG 0,- FORSKUDD

Nå har vi leasingkampanje på BYD Atto3!

  • BYD Atto3 for kr. 4.990,- pr. mnd.
  • 0,- i forskudd
  • Vinterhjul og metallic lakk inkludert
  • Frakt og klargjøring tilkommer

48 mnd./10.000 km . Forskudd 0,- (54.449,- eks. mva.) Etablering: 4.995. Denne kampanjen er basert på fast rente. Kundekostnad inkl. etablering kr. 248.830,-
Lokal frakt og klargjøring tilkommer.

 

BYD Atto3 er en elektrisk, kompakt og effektiv SUV med høy kvalitetsfølelse og et moderne utrykk.

Dette er den aller første el-bilen bygget på BYD sin helt nye plattform e-Platform 3.0, som er spesialdesignet for høy-ytelses elektriske kjøretøy.

Vær klar til å la deg imponere. Den 60 kW store batteripakken gir akselerasjon fra 0-100 km/t på bare 7,3 sekunder.

INTERIØR

BYD Atto3 har et sporty og lekkert design, med fantastisk komfort i alle ledd. Setene kommer i vegansk skinn, med 6-veisjusterbart førersete og 4-veisjusterbart passasjersete.

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys i kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i forskjellige fargetoner, og sørger for behagelig belysning når mørket senker seg.

BATTERI OG LADING

Batteriet har en batterikapasitet på 60 kWh, og tar 11 kW på AC-lading, og 80 kW på DC-lading. BYD Atto3 kan lades på DC-lading fra 30-80% på kun 29 minutter.

REKKEVIDDE OG FORBRUK

BYD Atto3 leveres med har oppgitt rekkevidde fra 420-565 km* (WLTP kombinert/urban). Dermed egner den seg godt enten du bor i by eller bygd.

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert og urban-syklus.

SIKKERHET

BYD Atto3 tar sikkerheten til deg og dine nærmeste på alvor, og kommer med en lang liste sikkerhetsfunksjoner som gjør din reise bekymringsfri. Bilen inneholder 7 airbager og tre ISOFIX-punkter.

Bilen leveres også med mange aktive og passive sikkerhetssystemer som for eksempel Adaptive Cruise Control, blindsonevarsling, filskiftevarsling, 360-graders kamera, frontkollisjonsvarsling, parkeringssensor foran og bak og skiltgjenkjenning.

Vi gjør vårt aller beste til enhver tid å fremlegge riktige opplysninger og detaljer om bilene vi annonserer, men vi må allikevel ta forbehold om at det kan forekomme mangler eller feil i teksten. Vi henviser til BYD sin hjemmeside for korrekt og oppdatert informasjon.

Tilbehørskatalog

Tekniske spesifikasjoner

Les mer om bilen på BYD sine egne nettsider

Bestill prøvekjøring

Bestill brosjyre