skip to Main Content
BYD Dolphin
Rekkevidde

427-559 km
WLTP (kombinert/urban)

Batterikapasitet

60,4 kWh

Kåret til

Årets beste bilkjøp 2024

BYD DOLPHIN

NYHETEN BYD DOLPHIN
PRIS FRA KUN 299.900,-

Endelig er BYD Dolphin i Norge! Smidig, intelligent og romslig. Denne tøffe nyheten kombinerer det siste innen sikkerhetssystemer, teknologi og selvfølgelig det revolusjonerende Blade-batteriet.

OPPDAG BYD DOLPHIN

Nå er BYD Dolphin i Norge –  en smidig, effektiv og 100% elektrisk 5-seter med moderne design og gode kjøreegenskaper.

BYD Dolphin er en kompakt elbil, og måler 4.290 mm. i lengden og 2.012 mm. i bredden. Med en akselavstand på 2.700 mm., gir plattformen optimal plass og komfort.

Det 60,4 kWh store Blade-batteriet gir en WLTP-kombinert rekkevidde på 427 km.

Med BYD Dolphin trenger du ikke velge – den imponerer både med sin rekkevidde og komfort, og er kåret til «Årets Bilkjøp i Europa 2024» av Autobest.

Dolphin Comfort fra kun kr. 299.900,-

Dolphin Design fra kun 309.900,-

INTELLIGENTE SIKKERHETSSYSTEMER

Sikkerhet er en høy prioritet i BYD Dolphin, og bilen er utstyrt med avanserte sikkerhetssystemer for å beskytte både føreren og passasjerene. Med sin innovative teknologi og robuste design er BYD Dolphin tildelt 5 stjerner og full pott i Euro NCAP.

Den leveres blant annet med automatisk nødbremsing, kjørefeltassistent, blindsonesensor, 360º. kamera og bremsing for forbipasserende biler ved utkjøring av parkeringsplasser er bare noen av funksjonene BYD Dolphin har.

ÅRETS BILKJØP I EUROPA 2024

BYD Dolphin er kåret til Årets bilkjøp i Europa 2024 av Autobest.

Autobest-juryen konkluderte med at «BYD Dolphin er uslåelig når det kommer til kombinasjonen av pris, kvalitet og rekkevidde.»

BYD Dolphin ble spesielt anerkjent for sin romslige innvendige plass, høye sikkerhetsstandarder og avanserte teknologi.

 

Vi gjør vårt aller beste til enhver tid å fremlegge riktige opplysninger og detaljer om bilene vi annonserer, men vi må allikevel ta forbehold om at det kan forekomme mangler eller feil i teksten. Vi henviser til BYD sin hjemmeside for korrekt og oppdatert informasjon.

Tekniske spesifikasjoner

Les mer om Dolphin på BYD sine egne nettsider

Bestill prøvekjøring

Bestill brosjyre