skip to Main Content

Pris fra kun

kr. 439.900,-

Rekkevidde

345-420 km
WLTP (kombinert/urban)

Batterikapasitet

70 kWh

Nyttelast

396 kg

Oppdag verden med den nye elektriske Maxus Euniq5 6-seter!

Maxus Euniq5 6-seter er en stor, helelektrisk, romslig og fleksibel familiebil med utmerket komfort, stort bagasjerom og lang rekkevidde. Den leveres med 70kW batteripakke, en lang utstyrsliste og et stort bagasjerom.

Denne bilen er perfekt for familier som ønsker både stor plass og god sittekomfort for både sjåfør og passasjerer.

I tillegg leveres bilen med 345-420 km rekkevidde (WLTP kombinert/urban), og er derfor en bil for både hverdag og langtur. Den har 70 kW batteripakke og kan hurtiglades fra 30-80% på 35 minutter.

SIKKERHET

Maxus Euniq5 kommer med en rekke passive og aktive sikkerhetsfunksjoner, som gir trygg og bekymringsfri løsning.

Den leveres blant annet med:

  • Bremsekraftforsterker
  • Elektronisk stabilitetskontroll
  • Blindsonevarsling
  • Adaptive Cruise Control
  • Nødbremsassistent.

BATTERI OG LADING

Maxus Euniq5 6-seter har batterikapasitet på 70kWt. Ladetiden med DC-tilkobling fra 30-80% er regnet til ca- 35 minutter. Alle kjøretøy fra Maxus har mulighet til bruk av hurtiglader med CCS-standarden.

REKKEVIDDE OG FORBRUK

Euniq5 6-seter er en elektrisk familiebil som kombinerer romslig plass, lang rekkevidde og elektrisk fremdrift. Bilen leveres med rekkevidde fra 345-420 km* (WLTP kombinert/urban), og er et godt valg uansett om du skal kjøre til og fra jobb, på hytta eller dra på familieferie. *Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP både kombinert og urban syklus.

GARANTI

Det skal være trygt å velge elbil fra Maxus. Derfor selges din nye Maxus Euniq 7-seter med nybilgaranti på 5 år/100.000 km, og en batterigaranti på hele 8 år/200.000 km. 

Alle biler er understellsbehandlet med Tectyl i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse. Dette er inkludert i prisen. 

Vi gjør vårt aller beste til enhver tid å fremlegge riktige opplysninger og detaljer om bilene vi annonserer, men vi må allikevel ta forbehold om at det kan forekomme mangler eller feil i teksten. Vi henviser til www.maxus.no for korrekt og oppdatert informasjon.

Vi gjør vårt aller beste til enhver tid å fremlegge riktige opplysninger og detaljer om bilene vi annonserer, men vi må allikevel ta forbehold om at det kan forekomme mangler eller feil i teksten. Vi henviser til Maxus sin hjemmeside for korrekt og oppdatert informasjon.

Les om tekniske spesifikasjoner her

Les om tilbehør her

 

Les mer om bilen på Maxus egne nettsider her

Bestill prøvekjøring

Bestill brosjyre