skip to Main Content
byd etp3
Rekkevidde

Opptil 275 km
WLTP (kombinert/urban)

Smarte lagringsmuligheter

To skyvedører
Topphengslet bakdør

Nyttelast

705 kg

BYD ETP3

LEASINGKAMPANJE

Nå kan du lease BYD ETP3 for kun 3.290,-* pr. mnd. og 0,- i forskudd.

Vinterhjul og metallic lakk inkludert i prisen.

*Vilkår: Månedspris 3.290,- eks. mva. 36 mnd./15.000 km pr. år. Din forskuddsleie: kr. 0,- (118.656,- inkl. mva. dekkes av BYD) Etablering: 4.995,- Flytende rente 6,40%. Kundekostnad inkl. etablering og mva. kr. 123.435,-. Lokal frakt og klargjøring tilkommer.

PÅ UTKIKK ETTER EN NY ELEKTRISK VAREBIL?

eTP3 har inntil 310 km* rekkevidde (WLPT), smarte lagringsløsninger og 8 års batterigaranti. eTP3 er en el-varebil som er perfekt for rørleggeren, håndverkeren eller til varetransport i byen.

Med eTP3 får du en elektrisk varebil som har skyvedører på begge sider, noe som gjør at du enkelt kan ta varer og andre ting enkelt inn og ut av bilen. Bilen har et stort og praktisk varerom, topphenglset bakdør og 645 kg nyttelast.

LADING

Bilens batteri har en batterikapasitet på 50,3 kWt som kan lades fra 30 til 80 prosent på 30 minutter med DC-hurtiglader (CCS). Ladetiden med AC-tilkobling regnes til ca. 7,5 timer.

 

ETP3 har 310 km rekkevidde (WLPT), smarte lagringsløsninger og 8 års batterigaranti. T3 er en el-varebil som er perfekt for rørleggeren, håndverkeren eller til varetransport i byen.

Vi gjør vårt aller beste til enhver tid å fremlegge riktige opplysninger og detaljer om bilene vi annonserer, men vi må allikevel ta forbehold om at det kan forekomme mangler eller feil i teksten. Vi henviser til BYD sin hjemmeside for korrekt og oppdatert informasjon.

Tilbehørskatalog

Utstyr og teknisk informasjon

Les mer om bilen på BYD sine egne nettsider

Bestill prøvekjøring

Bestill brosjyre