skip to Main Content

Pris fra kun

kr. 419.900,-

Rekkevidde

fra 345-465 km

(WLTP kombinert/urban)

Batteristørrelse

70 kw/t

Bagasjerom

754 liter

Maxus Euniq 6 SUV

LEASINGKAMPANJE

Nå kan du lease Euniq6 SUV for 4.990,- pr. mnd.

  • Kjør Euniq6 for 4.990,- pr. mnd.
  • 0,- i forskudd
  • Vinterhjul og metallic lakk inkludert i prisen
  • Frakt og klargjøring tilkommer
  • Executive utstyrspakke til en verdi av 70.000,- inkludert i prisen

Månedspris kr. 4990 inkl. mva. 36 mnd./10000 km. pr. år. Forskuddsleie kr. 0. Etablering 4.995,-. Kundekostnad inkl. etablering kr. 187.875. Denne leasingavtalen er basert på fast rente. Frakt og klargjøring tilkommer.

MAX AV ALT

Euniq 6 er en stor, elektrisk SUV designet for både hverdag og langtur. Med klassens største bagasjerom på 754 liter og en svært godt utstyrt standardpakke, er dette den perfekte elektriske bilen for hele familien.

MAX UTSTYR

Euniq 6 leveres med en stor og rikelig utstyrspakke inkludert i prisen. Utstyrspakken byr blant annet på Apple Carplay, stort elektrisk panorama soltak, atmosfærelys i 64 forskjellige farger, trådløs mobillading, Keyless GO, 6-veis elektronisk justering av førersetet og sort skinninteriør.

Bilen byr også på en lang rekke sikkerhetsfunksjoner og førerassistentsystemer som gir trygg kjøring for deg og dine. Den leveres blant annet med Adaptive Cruise Control, 360° parkeringskamera, filskiftevarsling, blindsonevarsling, automatisk nødbremssystem, parkeringssensor foran og bak, elektronisk stabilitetskontroll og en rekke andre funksjoner.

Du får dermed en max utstyrt Exclusive-pakke til en verdi av 50.000 for kr. 0,-.

MAX STØRRELSE

Med Euniq 6 får du en gigantisk SUV med plass til alt du måtte trenge – og litt til!
Utvendig måler bilen 4735mm lang, 1860mm bred og 1736mm høy.  Akselavstand er på 2760mm og bakkeklaring på 190mm.

På innsiden får du klassens største bagasjerom på hele 754 liter, og plassmangel vil derfor aldri være en bekymring.

Både førerhus og bakseter byr på stor og romslig plass, som gir god benplass og takhøyde for både sjåfør og passasjerer.

DESIGN

Det er ingen tvil om at Euniq 6 tiltrekker seg blikk på veien. Den leveres med et moderne uttrykk, vakre linjer og en tøff og sporty front, som utgjør et lekkert og gjennomført design.

Bilen har blant annet Full LED technology, 18’’ aluminiumsfelger og elektrisk panorama soltak.

BATTERI OG LADING

Euniq 6 SUV leveres med 70 kWt netto batterikapasitet. Bilen har en ombordlader på 7,2 kW for hjemmelading, og hurtiglades fra 30-80% på 35 minutter i normaltemperaturer.

Bilen leveres med CCS-ladestandard.

REKKEVIDDE OG FORBRUK

Euniq 6 leveres med oppgitt rekkevidde fra 345*-465* km (WLTP kombinert/urban), og er dermed godt egnet for både hverdag og langtur.

*Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP både kombinert og urban syklusSpesifikasjonene blir oppdatert når endelig typegodkjenning foreligger.

EUNIQ6 BEST I REKKEVIDDETEST

Hvert år avholder NAF og Motor rekkeviddetest for finne ut den faktiske rekkevidden for el-biler under norske vinterforhold. Årets test ble gjennomført 1. februar, med 29 av de nyeste elbilene på det norske markedet. I testen konkurrerer bilene primært mot seg selv og om hvilken bil som kommer nærmest rekkevidden du får oppgitt når du kjøper elbil – såkalt WLTP-rekkevidde. Etter endt test leverte Euniq6 best resultat av samtlige modeller, med et avvik på kun -10% fra oppgitt WLTP-rekkevidde.

Også under den tilsvarende sommertesten i fjor sommer leverte Euniq6 best, med 10% overlevering mot oppgitt rekkevidde.

Les mer om testen her

 

Vi gjør vårt aller beste til enhver tid å fremlegge riktige opplysninger og detaljer om bilene vi annonserer, men vi må allikevel ta forbehold om at det kan forekomme mangler eller feil i teksten. Vi henviser til Maxus sin hjemmeside for korrekt og oppdatert informasjon.

Bestill prøvekjøring

Bestill brosjyre