skip to Main Content

Batteristørrelser

50,2 kWh

Rekkevidde

Opptil 253 km
WLTP (kombinert/urban)

Ladetid

80% på 45 minutter DC/30 kW
8 timer på AC/6,6 kW

Nyttelast

Opptil 1200 kg

Maxus e-Deliver 3, klassens beste elektriske varebil!

OPPDAG DIN NYE EL-VAREBIL

Maxus e-Deliver 3 er verdens første el-varebil som er konstruert som en elbil fra bunnen av. e-Deliver 3 er ikke en ombygget diesel- eller bensinbil. På bakgrunn av dette har man spart hele 200 kg av konstruksjonen, noe som gir høy nyttelast.

Velg mellom kort eller lang varebil

Med e-Deliver 3 kan du velge mellom kort og lang variant av bilen. Med bilens sidehengslede bakdører, er innlasting med gaffeltruck enkelt.

Med den korte varianten får du 4,8m3 varerom, mens den lange varianten har opptil 6,3 m3 varerom.

e-Deliver 3 kan ha opptil 1.000 kg nyttelast og kan trekke henger opptil 1200 kg. Batteripakker på 35 og 52,5 kWt gir klasseledende rekkevidde.

Interiøret i Maxus e-Deliver 3 er moderne, og funksjonelt. Med et fleksibelt interiørmiljø passer e-Deliver 3 for mange forskjellige bruksområder.

 

Rekkevidde og forbruk

Maxus e-Deliver 3 har en klasseledende rekkevidde fra 158-342 km (WLTP kombinert/urban), avhengig av hvilken batteristørrelse og lengde du velger på bilen.

Du kan velge mellom to kjøremoduser – normal og øko. I tillegg kan du også velge mellom tre energigjenvinningsnivåer – lett, middels og sterk. Dermed bestemmer du selv hvor økonomisk du ønsker å kjøre, og hvor mye energi du vil gjenopprette når du bremser.

*Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP både kombinert og urban syklus. Oppgitt rekkevidde avhenger av valg av batteripakke og størrelse på varerom.  Klikk på linken for komplett oversikt over rekkevidde og teknisk informasjon.

Sikkerhet

Maxus e-Deliver 3 er utstyrt med en omfattende aktiv sikkerhetspakke som standard.
Utstyret inkluderer ESP og en bremseassistent (BAS) samt mange andre sikkerhetssystemer.

Elektronisk stabilitetsprogram (ESP)
ESP overvåker og kontrollerer stabiliteten til Maxus e-Deliver 3 slik at du ikke mister kontrollen når du plutselig må manøvrere, i svinger eller i vanskelige situasjoner.

Låsingsfrie bremsesystemer (ABS)
Ved nødbremsing forhindrer ABS at hjulene dine låses når du bremser. Dette betyr at hvis du bremser plutselig, kan du fremdeles styre bilen for å unngå hindringer.

Bremsekraftfordeling (EBD)
EBD (Electronic Brakeforce Distribution) sørger for riktig bremsekraft og fordeling på de forskjellige akslene, selv i nødsituasjoner, avhengig av lastens vekt i varerommet.

Bremseassistent (BAS)
Bremseassistentsystemet øker bremsekraften i nødstilfeller og sørger for kortest mulig bremselengde.

Garanti

Det skal være trygt å velge el-varebil fra Maxus. Derfor leveres alle Maxus e-Deliver med nybilgaranti på 5 år/100.000 km, og batterigaranti på hele 8 år/160.000 km. 

Alle biler er understellsbehandlet med Tectyl i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse. Dette er inkludert i prisen. 

Vi gjør vårt aller beste til enhver tid å fremlegge riktige opplysninger og detaljer om bilene vi annonserer, men vi må allikevel ta forbehold om at det kan forekomme mangler eller feil i teksten. Vi henviser til Maxus sin hjemmeside for korrekt og oppdatert informasjon.

Tilbehørskatalog

Brukerhåndbok

Teknisk info og utstyr

Les mer om e-Deliver 3 på Maxus sine egne nettsider

Bestill prøvekjøring

Bestill brosjyre