skip to Main Content

Vårt verksted

Harestua Auto har et stort og moderne verksted med erfarne Honda-, Suzuki-, Isuzu-, BYD- og Maxus-mekanikere. I tillegg er vi et Meca verksted og utfører service og reparasjoner på de aller fleste bilmerker og har diagnoseverktøy til dette. Vi har tilgang til all nødvendig informasjon og teknisk utstyr i likhet med merkeverkstedene. I tillegg gir vi deg tre års reklamasjonsrett på deler og arbeid. Våre mekanikere er til enhver tid oppdaterte på våre bilmerker. Sammen med våre dyktige kundemottakere vil vi hjelpe deg med et riktig bilhold.

Harestua Auto har velassortert Honda, Suzuki, Isuzu, BYD og Maxus delelager, og kan raskt tilby de servicedelene som behøves. De delene vi ikke har på lager, skaffer vi stort sett i løpet av 24 timer.

Har du en lakkeringsjobb eller skade du skal utbedre? Vi er stolt samarbeidspartner med TK-Auto på lakkering og oppretting av små og store skader. Det har ingenting å si hvilket forsikringsselskap du er kunde hos eller hvilket bilmerke du kjører. Vi hjelper alle! Vi har GRATIS takst og lånebil. Sammen skal vi øke kjøregleden din!

Ved verkstedbesøk tilbyr vi en hyggelig ventekrok med sofa, TV, kaffeautomat, aviser/magasiner og gratis nett. Vi sørger også for gratis lånebil ved behov, til større servicer og reparasjoner. Skulle du heller ønske å bruke kollektivtransport, er det kun noen få minutters gange til toget (Harestua stasjon) eller til bussen. Vi transporterer deg gjerne til og fra.

Service og reparasjon

Våre mekanikere er til enhver tid oppdatert og kurset på våre merker. Vi benytter originale deler og riktig testutstyr.

EU-kontroll

Det er ditt ansvar å sørge for at bilen din er EU-godkjent i tide. Sjekk ut når din bil skal kontrolleres lenger ned på siden.

Dekk og dekkhotell

Spar tid, plass og tunge løft ved å ha dekkhotell hos oss. Kun kr. 995,- pr halvår. Dette inkluderer av/påmontering, dekkvask, lagring og forsikring.

Bilpleie

Vi tilbyr innvendig vask, motorvask, utvendig lakkrens og maskinpolering. Ta kontakt med oss for å skreddersy et tilbud til din bil. Vi bruker proff bilpleieprodukter fra Meguiar’s. Vi tilbyr også lakkforsegling og sliping av hovedlamper.

Lakkering og oppretting av skader

Vi er stolt samarbeidspartner med TK-Auto på lakkering og oppretting av små og store skader. Det har ingenting å si hvilket forsikringsselskap du er kunde hos eller hvilket bilmerke du kjører. Vi hjelper alle! Vi har GRATIS takst og lånebil.

Flushing av automatkasser

Med flushing renser vi gjennom kjølesystemet med ny olje. Prosedyren fører til at vi får med oss absolutt alt støv, spon og slam i hele systemet. Anbefales uansett biltype hver 50.000 km. Fordeler: forebygger girkassehavari, lavere drivstofforbruk og smidigere giring.

Ruteskift

Vi bytter frontruter, side- og bakruter på alle bilmerker og modelltyper.

Prisløfte

Vi matcher pris på service og reparasjoner. Samme jobb til lik pris.

Selvvaskeanlegg

Med vårt døgnåpne selvvaskeanlegg holder du bilen ren og pen til enhver tid. To stk vaskebåser med plass til stor varebil og bobil. Gratis bruk av støvsuger og lufttrykkmåler. Fyll spylervæske med påfyllingspistol for kun kr 10,- pr liter. Enkel betaling med kort. Vi tilbyr også firmabilavtale.

Vi innfører prisløfte for Honda, Suzuki og Isuzu. Dvs at vi matcher prisen på service og reparasjoner og gjør samme jobb til lik pris. Det du må ha er et skriftlig tilbud fra et annet verksted på en identisk jobb, før du bestiller time hos oss!

  • Gjelder for Honda, Suzuki og Isuzu.
  • Matcher alle skriftlige pristilbud fra et autorisert bilverksted, innenfor en radius på 50 km, før man bestiller tid til reparasjonen.
  • Gjelder for service, mekaniske reparasjoner og elektronikk (ikke PKK).
  • Maksimum 2 uker gammelt tilbud.
  • Jobben som skal gjøres, må være identisk sammenlignbar, dvs prissatt spesifisert med arbeid og deler.
  • Deler og oljer i tilbudet må være ihht bilprodusentens spesifikasjoner og normer.

Sjekk EU-kontroll

Bestill verkstedtime