skip to Main Content

Europas første elektriske pickup

5 seter, ingen avgift

Maxus eT90 pickup

MAXUS eT90 – EUROPAS FØRSTE ELEKTRISKE PICKUP

Snart kommer Maxus eT90 el-pickup til Norge! eT90 er Europas første elektriske pickup.

Maxus eT90 er en stor, elektrisk pickup med fem seter, et robust utseende og en fullspekket utstyrsliste. Den leveres med 88,5 kWt netto batterikapasitet som gir 330 km rekkevidde (WLTP kombinert). Med 1.000 kg. nyttelast og mulighet for hengerfeste med 1.000 kg hengervekt, passer den like gode som en familie- og livsstilsbil, som en pickup for næringskunder.

eT90 kan forhåndsbestilles nå.

UTSTYR OG SIKKERHET

På innsiden er eT90 en godt utstyrt pickup. Interiøret er romslig og moderne, og er blant annet utstyrt med en 10,3” touchscreen, 6-veis setejustering for både sjåfør og frontpassasjer, Apple CarPlay, skinnseter og toveis-justerbart skinnratt.

Sikkerheten er også godt ivaretatt, og bilen leveres blant annet med Elektronisk stabilitetskontroll, ryggekamera, parkeringssensor og Hill Decent Control.

GARANTI

Det skal være trygt å velge elbil fra Maxus. Derfor selges din nye Maxus eT90 med nybilgaranti på 5 år/100.000 km, og en batterigaranti på hele 8 år/160.000 km.

Alle biler er understellsbehandlet i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse. Dette er inkludert i prisen.

BATTERI OG LADING

Maxus eT90 leveres med 88,5 kWt netto batterikapasitet. Bilen kan hurtiglades fra 20-80% på 45 minutter i normaltemperaturer med maks ladeeffekt på 80 kW.

eT90 leveres med CCS-ladestandard.

REKKEVIDDE OG FORBRUK

Maxus eT90 kommer med 330 km* oppgitt rekkevidde (WLTP kombinert). Ettersom eT90 er typegodkjent som en N1 varebil, er den WLTP-testet med tung last. Til sammenligning testes rene personbiler uten last og passasjerer.

*Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert syklus.

Bestill prøvekjøring

Bestill brosjyre