skip to Main Content
Honda e:Ny1
Rekkevidde

412 km
WLTP (kombinert)

Batterikapasitet

68,8 kWh

15,1" infotainmentsystem-

med Android Auto og Apple CarPlay

Honda e:Ny1

Vi introduserer Hondas første elektriske SUV. Et dristig, flytende eksteriør kombinert med et toppmoderne drivverk, komplettert av et avansert og sofistikert interiør. e:Ny1 er nullutslippskjøretøyet* for den nye generasjonen.

*Bilen er en helelektrisk bilmodell som ikke avgir avgasser ved kjøring. Bilen lades opp via strømnettet.

Vær blant de første som får info

Skriv inn opplysningene dine for å være blant de første som får vite mer om funksjonene til den nye Honda e:Ny1, priser og lanseringsdatoer.

Registrer deg for oppdateringer

e:Ny1 – en unik stil definert av et mykt, flytende design. En futuristisk, men likevel tilgjengelig elektrisk SUV for den nye generasjonen. Bilen kjennetegnes av en fremragende, sikker og smidig kjøreopplevelse. e:Ny1 vil være utstyrt med Honda SENSING som standard i både Elegance og Advance modellene. Ytterligere egenskaper ved dens teknologi og kvalitet er et førerfokusert interiør og avansert Honda CONNECT infotainmentsystem.

Nullutslippslivsstil*

Vi har designet denne elektriske SUV-en med tanke på neste generasjon. Med opptil 412 km rekkevidde på en enkelt lading, og muligheten til å lade opptil 100 km på bare 11 minutter**, er du klar for enhver ekspedisjon.

Bilen har mulighet til både hjemmelading og offentlig DC/hurtiglading, og du kan fjernstyre ladingen med My Honda+-appen for maksimal effektivitet.

*e:Ny1 er en helelektrisk bilmodell som ikke avgir avgasser ved kjøring. Bilen lades opp via strømnettet.
**Med 100 kW-lader

Smart og stilig, innvendig og utvendig

e:Ny1 har et design i kupéstil med enkle, minimalistiske linjer og et uttrekkspanel foran som på en smart måte skjuler ladeporten. Mot baksiden finner du skjulte dørhåndtak og baklykter som strekker seg over hele bredden bak.

Gå inn og panoramaglasstaket gjør at det føles som om alt utenfor fortsatt er med deg – uansett hvor du reiser.

Teknologi som fungerer for deg

Innvendig gir et 15,1″ infotainmentsystem deg tilgang til Honda CONNECT, informasjon om power flow og lading, samt klimakontroller. I tillegg viser førerskjermen på 10,2 tommer deg all informasjonen du trenger, tilpasset til deg.

Du kan også lade den bærbare enheten din trådløst eller via USB-porter, og bruke Apple CarPlay eller Android Auto for å lytte til favorittmusikken din gjennom de seks høyttalerne.

Sikkerhet for hele familien

Med den nyeste Honda SENSING-sikkerhetsteknologien får du tilgang til avanserte sikkerhetsfunksjoner, som bruker en blanding av radarer, sensorer og kameraer for å hjelpe deg mens du kjører. I tillegg veileder Multi-view-kamerasystemet vårt deg når du kjører rundt eller inn på trange steder. Og med Honda Parking Pilot* kan du parkere e:Ny1 ved å trykke på en knapp.

*Kun tilgjengelig på Advance-modellen.

 

Vi gjør vårt aller beste til enhver tid å fremlegge riktige opplysninger og detaljer om bilene vi annonserer, men vi må allikevel ta forbehold om at det kan forekomme mangler eller feil i teksten. Vi henviser til Honda sin hjemmeside for korrekt og oppdatert informasjon.

Bestill prøvekjøring

Bestill brosjyre