skip to Main Content

Honda Jazz Hybrid e:HEV

Nye Jazz er komfortabel, romslig og dynamisk, og med det avanserte e:HEV-fullhybriddrivverket leverer den elektrifisert ytelse og lavt drivstofforbruk på hver tur.

Honda Jazz er en fullhybrid. Når du trykker på gasspedalen, leverer den dynamisk elektrifisert ytelse.

Kjenn forskjellen

Det er ingenting bedre enn følelsen av å kjøre en Honda-hybrid. Vår lange erfaring med hybridmotorer og den tekniske yteevnen til Hondas e:HEV-system betyr at våre fullhybrider kan kjøre på stille elektrisk kraft (ved lav hastighet). Nye Jazz leverer enestående elektrifisert ytelse og økonomi.

Du trenger ikke å plugge inn

Honda e:HEV fullhybrider er selvladende og trekker kraft fra forbrenningsmotoren og fra regenerativ bremsing. Det er ikke behov for strømnettet, noe som sparer deg for tid og bryderi.

Mer effektivt

Jazz Hybrid har lavt drivstofforbruk (fra 4,5 l/100 km blandet kjøring) og lavt karbondioksidutslipp (fra 102 g/km blandet kjøring). Dessuten leverer den disse imponerende tallene uten å ofre komfort eller ytelse.

Ro i sjelen

Energien fra hybridbatteriet til Jazz mater de elektriske motorene for å levere spennende ytelse. Du får også ekstra trygghet med vår 5 år / 100 000 km* (*avhengig av hva som kommer først) hybridbatterigaranti.

Hybrid med en sporty vri

Møt den nye Jazz Advance Sport. Som enhver Jazz hybrid er den responsiv, smidig og effektiv, men med mer gnist.

Føl deg trygg

Honda SENSING er en pakke med smarte sikkerhetsfunksjoner som varsler deg om farene du kanskje ikke ser. Den er laget for å holde deg og passasjerene dine trygge. Disse avanserte førerassistentteknologiene bidrar til at Jazz har fått maksimale 5 stjerner i NCAP-sikkerhetsvurderingen.

Den lille bilen som er stor på funksjoner.

Stor lastekapasitet

De sjenerøse dimensjonene til Honda Jazz betyr at bagasjerommets kapasitet (med baksetene opp) starter fra 304 liter og går opp til imponerende 1205 liter (baksetene nede). Det er utrolig hva du får plass til i en Jazz.

Panoramautsikt

Panoramautsikten i Jazz gir eksepsjonell sikt. De smalere, men sterke A-stolpene gjør utsikten til sidene enda bedre og sørger for en mer omsluttende kjøreopplevelse.

Stilige lettmetallfelger

På Jazz er bilens utseende og stilige design supplert med 16 tommers lettmetallfelger. Disse lettmetallfelgene står til bilens spreke ytelse.

Seter som motvirker tretthet

Premium materialer i setene legger til komfort til Honda Jazz. Dessuten er forsetene oppvarmet og har antitretthetsegenskaper, noe som gjør lange reiser mindre slitsomme.

Honda CONNECT

Koble smarttelefonene din til Honda CONNECT* gjennom Android Auto og Apple CarPlay for å vise appene og kjørespillelistene dine på 9 tommers skjermen i Jazz. *Tilgjengelig på utvalgte modeller.

Vi gjør vårt aller beste til enhver tid å fremlegge riktige opplysninger og detaljer om bilene vi annonserer, men vi må allikevel ta forbehold om at det kan forekomme mangler eller feil i teksten. Vi henviser til Honda sin hjemmeside for korrekt og oppdatert informasjon.

Brosjyre

Tilbehørskatalog

Les mer om bilen på Hondas egne nettsider

Bestill prøvekjøring

Bestill brosjyre