skip to Main Content
Honda HR-V forside

Honda HR-V

Fornøyelig kjøring

Nye HR-V er en fryd for øyet og fantastisk å kjøre. Du får en sofistikert bil med utsøkte kjøreegenskaper i et sporty og gjennomtenkt førermiljø. HR-V kan leveres med to forskjellige motoralternativer, som begge har ECON-modusen som minimerer drivstofforbruket.

Vi elsker å designe biler som er morsomme å kjøre, og vår nye, responsive 1,5 VTEC TURBO-motor med 182 hk, er akkurat det. Den leverer sporty ytelse under alle forhold. Du kan også velge den effektive 1,5 i-VTEC bensinmotoren på 130 hk med god respons. Med redusert utslipp i tillegg er den både ansvarlig og har god respons. Motorene har tomgangsstopp som slår av motoren når du stanser. Den starter igjen automatisk når du setter den i gir. Hvis du trykker på ECON-knappen, forbedres drivstofføkonomien ytterligere. Når den er aktivert, optimaliseres girkassen og motoren for å spare drivstoff. Forsiktigere gass kontrollerer for eksempel kraften og dreiemomentet, og klimaanlegget stilles inn slik at det bruker mindre energi. Du merker kanskje ikke forskjellen med en gang, men det vil du når du slipper å stikke innom bensinstasjonen så ofte.

Dristig og elegant

HR-V har et design som gjør at du blir lagt merke til. Utseendet til HR-V er ikke overfladisk. Alle detaljene har et formål. De renskårne linjene er utformet for å gjøre bilen mer aerodynamisk og drivstoffeffektiv. Vi sparer imidlertid ikke på stilen. Designdetaljer, som den strømlinjeformede frontgrillen og de skarpskårne linjene til profilen, betyr at HR-V ser dynamisk ut, selv når den står stille. Den er smidig, men også solid. Detaljer som de strømlinjeformede nedre karosseripanelene og særpregede støtfangerne gir den et røft utseende. Kombinert med den sofistikerte, men samtidig underholdende kjøredynamikken og drivstoffeffektive ytelsene oppfyller HR-V virkelig forventningene.

Sjåføren kommer først

Nye HR-V er utformet slik at førerne har alt innenfor rekkevidde. På denne måten kan du konsentrere deg om veien foran deg. Honda Connect, det nye infotainmentsystemet vårt, gir deg tilgang til det du liker best, som f.eks. musikk og vennene dine. Systemet er sentralt plassert, med teknologi som du kjenner fra smarttelefonen din.

Nok av plass

HR-V er utformet for å passe til din livsstil – den har mest plass av alle i sin klasse. Hondas Magic Seats gjør det mulig å virkelig utnytte den romslige innsiden. Magic Seats er delt 60:40 og kan tilpasses uten problemer. Baksetene kan konfigureres på mange nyttige måter. Med en enkel bevegelse kan sitteputene foldes opp mot taket, slik at du får et høyt ledig rom bak forsetene. Bagasjerommet er også romslig, med 453-liters kapasitet når baksetene er i bruk og 1026 liter til vinduskarmen når baksetene er lagt ned. En bred bakluke og lav lastehøyde betyr også rask og enkel tilgang til bagasjerommet. Fra parkert til pakket på null tid.

HR-V Sport turbo

Den kraftige og smarte 1.5 VTEC TURBO gir 182 hk og 220 Nm dreiemoment. Kombinert med den nye 7-trinns automatiske CVT-girkassen får du en mer avslappende kjøretur. Hvis du føler for det, kan du få rattmonterte girskifthendler – som på en racingbil. Bilen har utslippsverdier på bare 139 CO₂ (g/km) og lavt drivstofforbruk, men ofrer verken kraft eller ytelse til fordel for økonomi. HR-V Sport kombinerer en mørk og strømlinjet sportsinnredning med klasseledende plass for større fleksibilitet.

Gjør HR-V litt mer din

Det vil være en rekke måter å gjøre HR-V litt mer «deg». Som en start er det et utvalg av tilbehørspakker – inkludert en stilig Aero-pakke som virkelig skiller seg ut fra mengden – sammen med en rekke individuelle elementer for å tilpasse interiøret. Du får muligheten til å ta din nye HR-V til neste nivå med personlige detaljer som virkelig gjør den til din.

Bestill prøvekjøring

Bestill brosjyre