skip to Main Content
Honda HR-VHR-V

Honda HR-V Hybrid

Denne kompakte og ekstremt romslige kupéstylede SUV-en er fullstendig designet på nytt fra hjulene opp, og den har vårt unike og innovative e:HEV-hybriddrivverk.

Honda har avduket den nyeste generasjonen av sin populære kompakt SUV – HR-V, som for første gang fås med et kraftfullt og avansert to-motors e:HEV-hybridsystem som standard. Den helt nye HR-V leverer enestående hybrideffektivitet og avanserte sikkerhets- og teknologifunksjoner hvor alt sammen er integrert i et stilrent, slankt design og samtidig forbedrer den klasseførende innvendige plassen og komforten som HR-V er kjent for.

Den nye HR-V er den nyeste modellen i Hondas serier som kan smykke seg med e:HEV-merket (elektrisk hybridbil) etter den oppdaterte CR-V og den helt nye Jazz og Jazz Crosstar som ble lansert i 2020. Dette styrker Hondas elektrifiserte serie, på vei mot målet om å elektrifisere alle de kommersielle modellene før 2022.

Kupéinspirert SUV-design

Den siste generasjon HR-V e:HEV har det karakteristiske SUV-utseendet kombinert med et kompakt, kupéinspirert design. Den nye modellen videfører den nye, stilrene og moderne designfilosofien som vi også har sett hos andre nye Honda-modeller, som følger grunnfilosofiene rundt funksjon og skjønnhet.

Designet inkluderer et nytt og særegent integrert kjølegitter, mens den generelle designlinjen er formet av et langt panser og skarpere, vertikale sider for å sikre at det ikke er noen innvirkning på innvendig plass. Panseret er lavt og flatt med en linje som går til bunnen av A-stolpene og gir en følelse av stabilitet og sikkerhet som igjen bidrar til SUV-estetikken.

Ekstraordinær romslighet, komfort og funksjonalitet
Den helt nye HR-V har en kombinasjon av premium SUV-styling og ekstraordinær romslighet takket være smart plassering av hybridsystemet. Som et resultat, bevarer HR-V sin forgjengers klasseledende romslighet, hvor fire voksne får god plass og maksimal komfort.

I likhet med eksteriøret, har interiøret en solid premium SUV-følelse, med moderne og myke materialer av høy kvalitet. Den moderne minimalistiske estetikken, ledet av de horisontale linjene i instrumentpanelet, er resultatet av et stilrent interiør og dashbord hvor hvert element er nøye plassert for å bidra til økt romfølelse og brukervennlighet. Det moderne designet forsterkes av et nytt ventilasjonssystem som sørger for godt med frisk luft ved siden av og over passasjerene. Luften strømmer inn fra de L-formede åpningene som er plassert i hjørnene av dashbordet.

Takket være Hondas kompakte hybridsystem og den sentrale plasseringen av drivstofftanken, har den helt nye HR-V beholdt de allsidige Magic Seats som både kan legges flate og vendes opp, avhengig av bagasjeplassen du ønsker.

Bestill prøvekjøring

Bestill brosjyre