skip to Main Content
Honda HR-V forside

Honda HR-V

Fornøyelig kjøring

Nye HR-V er en fryd for øyet og fantastisk å kjøre. Du får en sofistikert bil med utsøkte kjøreegenskaper i et sporty og gjennomtenkt førermiljø. HR-V kan leveres med to forskjellige motoralternativer, som alle har ECON-modusen som minimerer drivstofforbruket. Velg mellom den effektive 1,5 i-VTEC bensinmotoren på 130 hk med god respons og 1,6 i-DTEC motoren på 120 hk. Begge motorene er tilgjengelig med sekstrinns manuell girkasse for en raffinert, jevn kjøreopplevelse. I tillegg er den nye 1,5 i-VTEC tilgjengelig med en automatisk CVT-girkasse som sikrer optimal motoreffekt for hastigheten din. Resultatet er en jevn og behagelig kjøreopplevelse. Med redusert utslipp i tillegg er den både ansvarlig og har god respons. Alle motorene har tomgangsstopp som slår av motoren når du stanser. Den starter igjen automatisk når du setter den i gir. Hvis du trykker på ECON-knappen, forbedres drivstofføkonomien ytterligere. Når den er aktivert, optimaliseres girkassen og motoren for å spare drivstoff. Forsiktigere gass kontrollerer for eksempel kraften og dreiemomentet, og klimaanlegget stilles inn slik at det bruker mindre energi. Du merker kanskje ikke forskjellen med en gang, men det vil du når du slipper å stikke innom bensinstasjonen så ofte.

Dristig og elegant

HR-V har et design som gjør at du blir lagt merke til. Utseendet til HR-V er ikke overfladisk. Alle detaljene har et formål. De renskårne linjene er utformet for å gjøre bilen mer aerodynamisk og drivstoffeffektiv. Vi sparer imidlertid ikke på stilen. Designdetaljer, som den strømlinjeformede frontgrillen og de skarpskårne linjene til profilen, betyr at HR-V ser dynamisk ut, selv når den står stille. Den er smidig, men også solid. Detaljer som de strømlinjeformede nedre karosseripanelene og særpregede støtfangerne gir den et røft utseende. Kombinert med den sofistikerte, men samtidig underholdende kjøredynamikken og drivstoffeffektive ytelsene oppfyller HR-V virkelig forventningene.

Sjåføren kommer først

Nye HR-V er utformet slik at førerne har alt innenfor rekkevidde. På denne måten kan du konsentrere deg om veien foran deg. Honda Connect, det nye infotainmentsystemet vårt, gir deg tilgang til det du liker best, som f.eks. musikk og vennene dine. Systemet er sentralt plassert, med teknologi som du kjenner fra smarttelefonen din.

Nok av plass

HR-V er utformet for å passe til din livsstil – den har mest plass av alle i sin klasse. Hondas Magic Seats gjør det mulig å virkelig utnytte den romslige innsiden. Magic Seats er delt 60:40 og kan tilpasses uten problemer. Baksetene kan konfigureres på mange nyttige måter. Med en enkel bevegelse kan sitteputene foldes opp mot taket, slik at du får et høyt ledig rom bak forsetene. Bagasjerommet er også romslig, med 453-liters kapasitet når baksetene er i bruk og 1026 liter til vinduskarmen når baksetene er lagt ned. En bred bakluke og lav lastehøyde betyr også rask og enkel tilgang til bagasjerommet. Fra parkert til pakket på null tid.

Tre utstyrsnivåer

Selv innstegsmodellen av HR-V, Comfort, er velutstyrt. Hvis du ønsker å legge til ekstra funksjoner, kan du velge Elegance- eller Executive-modellene i stedet.

Les mer om bilen på Hondas egne nettsider

Bestill prøvekjøring

Bestill brosjyre