skip to Main Content
honda-e-prototype_100693239

Honda

KAMPANJEPRIS PÅ HONDA E FRA KR. 249.900,-

Pris er inkl. frakt og levering. Spar totalt kr. 21.400,-! Tilbudet gjelder til 30.06.22.

Den helt nye, helelektriske Honda e er en drøm som går i oppfyllelse med sin unike kombinasjon av dynamisk ytelse, raffinert komfort og banebrytende teknologi.

 

Honda e tilhører en helt ny generasjon elbiler. Med sin innovative teknologi, intelligente design og futuristiske retro-utseende er det vanskelig å ikke bli forelsket. Her er bilen som gir 100% følelse og 0% utslipp. En skikkelig nullhelt!

Honda e er skapt for bylivet. Den er smidig og rask, enkel og sofistikert, og kompakt og romslig. Du får ren kjøreglede – naturligvis helt uten utslipp.

Kombinasjonen av enkel design og avansert teknologi skinner gjennom i hver minste detalj. Dørspeilene er erstattet med HD-kameraer som gir bedre synlighet og gjør bilen smalere. Dørhåndtakene er innfelt i karosseriet, og kommer ut når du trenger dem. Frontlyktene, kameraene og radaren er integrert i en ren og sammenhengende design.

Ditt fristed

Et rolig og stilrent sted med avslappende farger og kvalitetsmaterialer. Romslig og lyst, og designet for maksimal plass og total komfort. Det digitale dashbordet som strekker seg i hele bilens bredde, sørger for å holde deg oppdatert, underholdt og koblet til de tingene som betyr mest for deg, slik at du får intuitiv kontroll over en rekke intelligente apper og tjenester.

Du kan også tilpasse skjermene på det digitale dashbordet som strekker seg i hele bilens bredde, slik at du alltid har ditt eget fristed – uansett hvor du befinner deg.

Nyt ytelsen

Elektrisitet er det perfekte drivstoff til bykjøring. Med mer enn 150 hestekrefter og mer enn 300 Nm dreiemoment til rådighet får du umiddelbar og rask akselerasjon – helt uten å måtte gire. Den har nesten perfekt 50:50 vektfordeling, uavhengig fjæring og lavt tyngdepunkt, slik at kjøreopplevelsen blir både responsiv og smidig. I Honda e får du en komfortabel og avslappende opplevelse, men hvis du ønsker litt mer spenning, kan du bytte til Sport-modus, som gir bedre ytelse ved hjelp av raskere akselerasjon.

Med Single Pedal Control kan du akselerere og bremse ved hjelp av bare en pedal. Tråkk pedalen ned for å kjøre, og slipp den opp for å bremse. Enkelt. Du kan også velge å bruke bremsepedalen ved behov.

Honda e er svært praktisk i byen med svingradius på kun 4,3 meter. Og Honda Parking Pilot hjelper deg med å parkere på selv de trangeste stedene, helt uten at du trenger å gjøre noe.

Strøm fra kontakten

Honda e har rekkevidde på opptil 220 km, slik at du kan kjøre rundt i byen hele uken. Den lades via et praktisk ladepunkt under panseret. Der finner du også LED-visning av batteristatus. Den kan lades til 80% på bare 30 minutter med en hurtiglader – kortere tid enn det tar å lade en smarttelefon.

Vær tilkoblet

Honda e er smart, og du kan kommunisere med den ved hjelp av din smarttelefon og vår MyHonda+ app. Det gjør at du blant annet kan planlegge ladingen, lukke bilens vinduer eller varme den opp, slik at du møtes av en varm bil på kalde dager. Du kan til og med bruke smarttelefonen som en digital nøkkel for å låse og låse opp bilen.

Den stemmeaktiverte Honda Personal Assistant kan føre en samtale med deg ved hjelp av en kontekstuell forståelse for å kunne komme med relevante anbefalinger basert på dine behov. Hvis du trenger en værmelding, finne nærmeste ladepunkt, spille favorittmusikken din eller velge favorittrestauranten din, står Honda Personal Assistant klar til å hjelpe deg.

Lev livet i farger

Honda e er en bil med en unik personlighet. Du kan velge mellom fem unike farger, slik at du kan uttrykke din egen stil.

Brosjyre

Tilbehørskatalog

Les mer om e på Hondas egne nettsider

Bestill prøvekjøring

Bestill brosjyre