1

Honda e Prototype 

VÅR NULLHELT KOMMER SNART

Tenk deg å kjøre en Honda-elbil

Denne utslippsfrie, kompakte og nyskapende elektriske bilen er en moderne vri på den originale Honda Civic, og vi vil ta imot bestillinger tidlig i 2019, før lanseringen som er planlagt tidlig i 2020.

Du vil bli komfortabelt isolert i en nesten lydløs verden. Det er ingen gir, bare den lette berøringen av gasspedalen gir sømløs, jevn kraft fra en kilde som er ren og effektiv, med null utslipp. Velkommen til en ny epoke av Honda-kjøring.

e Prototype vil være Hondas første masseproduserte batteridrevne kjøretøy som selges i Europa, men elektriske kjøretøy har eksistert i over 100 år i forskjellige former. Ideen er ikke ny, men det er teknologien. Under utviklingen av e Prototype så våre designere og ingeniører nye måter å uttrykke disse ideene på, og fant ut at enkelhet var nøkkelen. Antall bevegelige deler er dramatisk redusert; bare en brøkdel av det du finner i et vanlig kjøretøy. Det betyr mye større energieffektivitet og mindre vedlikehold.

På tide å gå helt elektrisk

Ladetider for elbiler vil avhenge av størrelsen på bilen og batteriet. Den typiske ladetiden for helt elektriske biler – ved bruk av en standard hjemmekontakt – er mellom seks og åtte timer. De fleste elektriske biler kan også bruke hurtigladingpunkter som kan fylle opp batteriene til 80 % kapasitet på rundt 30 minutter.

Utvalg av elektriske kjøretøy

De fleste nye elbiler har en rekkevidde på opptil 161 km og over – avhengig av batteristørrelse. Gitt at en stor prosentandel av europeerne kjører mindre enn 63 kilometer hver dag – og den gjennomsnittlige britiske sjåføren bare kjører 40 kilometer – så er det selv 161 kilometer på en enkel lading rikelig for hverdagskjøring.

Honda Power Manager-konsept

Dette var en ide som ble oppfunnet sammen med Urban EV-konseptet i Frankfurt. Det er et smart system som kan lagre energi mer effektivt, frigjøre elektrisitet generert av fornybare kilder tilbake i hjemmet eller selge det tilbake til rutenettet.

Avansert teknologi er en integrert del av den attraktive, minimalistiske designen.

Den fantastiske Honda e Prototype, som først ble vist på Tokyo Motor Show, er ikke lenger et konsept; den er i ferd med å bli en realitet. Så hvorfor gå elektrisk? Vel, elbiler er billigere å kjøre og vil koste mindre enn en bensin- eller dieselbil. Det er også betydelige skattefordeler og noen flotte offentlige bevilgninger som du kan dra nytte av. Alt i alt vil det å gå grønt spare mye mer enn bare miljøet … det vil spare deg penger.

Fremtidens førermiljø

Interiøret i vårt elektriske kjøretøy er overraskende romslig. Interiøret er laget med naturlige materialer og treffaksenter, og du vil oppleve kjøring i en avslappet atmosfære som minner om en salong. Det er en opplevelse som bare kan beskrives som unik. Honda-elbilen vil i enhver forstand endre måten du kjører på for alltid.

Ta kontakt, e konseptet er nå live

Med utviklingen av helt elektriske kjøretøyer som stadig utvikler seg, kan du registrere deg for oppdateringer og nyheter om utviklingen av e prototypen.

Meld din interesse ved å klikke her: https://www.honda.no/cars/new/coming-soon/urban-ev/ev-register-interest/secure/register-interest.html.html

Les mer om bilen på Hondas egne nettsider

Bestill prøvekjøring

Bestill brosjyre