honda-e-prototype_100693239

Honda

VÅR NULLHELT KOMMER SNART

RESERVER OG VIS VEI

Sett deg først i kø for å bestille den helt nye, spennende Honda e ved å reservere din plass med et refunderbart gebyr på kr. 8 000,-. I tillegg mottar du de nyeste oppdateringene og en eksklusiv invitasjon til å plassere din Honda e bestilling sammen med en prioritetslevering.

Reserver Honda e nå

Det ytre
Ikke undervurder et minimalistisk ytre

Honda e Prototype er inspirert av den originale Honda Civic. Den har et moderne, retroaktig utseende med få detaljer og et sportslig preg. De symmetriske LED-frontlyktene har svart bakgrunn, i likhet med baklyktene. Med et øye for selv de minste detaljer har alt som kan skjules, blitt nettopp det. Førerassistansesystemene er nesten usynlige for øyet. Ladepunktene er ute av syne. Taket synes å sveve lett over de rene vindusflatene. Resultatet er et nytt estetisk konsept; en attraktiv og kompakt elektrisk bil med perfekte proporsjoner som tiltrekker seg beundrende blikk mens den glir stille gjennom bylandskap og videre.

Det indre
Det unike, avslappende interiøret i Honda e Prototype

Den åpne utformingen av Honda e Prototype gjenspeiler det japanske arkitektoniske prinsippet Ma. Ordet beskriver det åpne rommets dynamiske egenskaper. Hondas designere og ingeniører samarbeidet om å skape et konsept med flatt gulv og bakhjulsdrift som gir rom for et slikt åpent interiør. Den rene og tydelige grafikken på sjåførens informasjonsskjerm og infotainmentsystem tilfører det naturlige preget et hint av moderne teknologi. Oppbevaringsrom og ladepunkter sørger for at alt finner sin plass.

Avansert teknologi, raffinert enkelhet

Det digitale dashbordet i full bredde i Honda e Prototype demonstrerer hvordan teknologi kan knytte sammen mennesker. Her finner du sømløs tilkobling av smarttelefoner, talestyrte systemer og fyldig informasjon om førerens reise og kjørestil. Det tradisjonelle sidespeilet er erstattet av nye, avanserte videokameraer som viser omgivelsene i større detalj enn noe speil kan gjøre, og som praktisk talt eliminerer faren for blindsoner. I tillegg eliminerer videokameraene luftmotstanden. På det elegante, toeikede rattet finner du knapper som gir rask tilgang til populære funksjoner. Forresten, merket du at det var noe som mangler? Det finnes ingen girspak. I stedet er knapper for kjør, rygg og parker praktisk plassert ved førerens kne.

Lad når du vil, hvor du vil

Om bilene har gitt oss frihet, gir den nye generasjonen elektriske biler som Honda e Prototype en ny type frihet: friheten til å lade bilens batteri når og hvor du vil. En elektrisk bil kan lades med vekselstrøm hjemme, ved hjelp av et vanlig støpsel eller en egen ladeenhet. Du kan også parkere bilen ved butikker, plugge den i og la den stå og lade opp batteriet mens du kikker i butikkene. På lengre reiser gir et landsomfattende nettverk av ladestasjoner mulighet for hurtiglading, noe som innebærer at batteriet kan lades til 80 % kapasitet i løpet av bare 30 minutter.

Over 200 km per lading

Med en rekkevidde på over 200 km er Honda e Prototype mer enn kapabel til å håndtere hverdagskjøring. Og hver tur bør nytes: Den elektriske bilen har lavt tyngdepunkt, og kraften går gjennom bakhjulene, noe som gir bilen utmerkede kjøreegenskaper. Likevel, med reduserte avgifter og energikostnader sammenlignet med bensin- eller dieseldrevne biler handler Hondas nye generasjon av elektriske biler om mer enn nytelse.

Avansert teknologi er en integrert del av den attraktive, minimalistiske designen

Den fantastiske Honda e Prototype, som først ble vist på Tokyo Motor Show, er ikke lenger et konsept; den er i ferd med å bli en realitet. Så hvorfor gå elektrisk? Vel, elbiler er billigere å kjøre og vil koste mindre enn en bensin- eller dieselbil. Det er også betydelige skattefordeler og noen flotte offentlige bevilgninger som du kan dra nytte av. Alt i alt vil det å gå grønt spare mye mer enn bare miljøet … det vil spare deg penger.

Fremtidens førermiljø

Interiøret i vårt elektriske kjøretøy er overraskende romslig. Interiøret er laget med naturlige materialer og treffaksenter, og du vil oppleve kjøring i en avslappet atmosfære som minner om en salong. Det er en opplevelse som bare kan beskrives som unik. Honda e vil i enhver forstand endre måten du kjører på for alltid.

Ta kontakt, e konseptet er nå live

Med utviklingen av helt elektriske kjøretøyer som stadig utvikler seg, kan du registrere deg for oppdateringer og nyheter om utviklingen av e prototypen.

Meld din interesse ved å klikke her: https://www.honda.no/cars/new/coming-soon/urban-ev/ev-register-interest/secure/register-interest.html.html

Les mer om bilen på Hondas egne nettsider

Bestill prøvekjøring

Bestill brosjyre