Honda CR-V 2015 stor

Honda CR-V

Den romslige kupeen på CR-V gir deg et stille og avslappende sted

CR-Vs interiør tilbyr beroligende omgivelser, som er en fornøyelse å kjøre i for både fører og passasjerer. De høye forsetene har godt med benplass og er fremstilt av kvalitetsmaterialer som gir en luksuriøs og innbydende følelse.

Krystallklar DAB-radio

Vi har sørget for at du har toppmoderne alternativer for DAB-radio i CR-V, så du vil bli både underholdt og oppdatert hvor enn du reiser.

Masse plass

Du skaper mer plass i én enkelt handling, siden våre foldbare seter mykt legges ned ved å dra i en lett tilgjengelig spak. Og med ekstrautstyr kan bakluken åpnes og lukkes automatisk, slik at det ikke lenger er et problem om du har hendene fulle med dagens innkjøp. Vi har også passet på å gi deg stort nok bagasjerom til oppbevaring av tre store kofferter.

Perfekt parkering

Tror du det er vanskelig å parkere en bil i denne størrelsen? Tvert imot. Ryggekameraet lar deg se nøyaktig hva som foregår bak bilen, noe som er til stor hjelp når du skal inn på en trang parkeringsplass. Og sidespeilet på passasjersiden dreies nedover når du rygger, slik at du får bedre oversikt over fortauskanten.

Effektiv økonomi

Vi har tenkt grundig gjennom hvordan du bruker firehjulstrekken. Vårt nyskapende firehjulstrekksystem gir bedre drivstofføkonomi siden det bare aktiveres når sensorene for hjulhastighet registrerer dårligere markgrep. På den måten får du best mulig markgrep når du trenger det, uten at du bruker unødvendig mye drivstoff.

Hold deg trygg

Optimal gripeevne, stabilitet og manøvrerbarhet er bygd inn i hele CR-V-serien. Det er fordi de følger med som standard i vårt innovative Vehicle Stability Assist-system (VSA), som omfatter flere avanserte kjøresystemer for å gjøre veien enda litt tryggere.

KRAFTFULLE DRØMMER

Oppdag dieselmotorenes fremtid

Hvem sier at effektivitet går på bekostning av ytelse? Den nye 1.6 i-DTEC-dieselmotoren gir CR-V en lettere følelse og en mer smidig kjøreopplevelse enn andre dieselbiler, samtidig som at den har et godt dreiemoment på 300 Nm og CO2-utslipp på bare 119 g/km*.

Verdsatt ytelse

Modellen med tohjulstrekk fra CR-V leveres med sekstrinns girkasse og har samme luksuriøse standard og innovative teknologi som modellen med firehjulstrekk. Det er den perfekte inngangsporten til en ny verden av kjørekomfort og trygghet.

*Disse er standardiserte testtall for sammenligning, tall ved faktisk kjøring kan avvike.

 

Les mer om bilen på Hondas egne nettsider

Bestill prøvekjøring

Bestill brosjyre