skip to Main Content
forsidebilde CR-V 2

Honda CR-V

Verdens mestselgende SUV kunne ikke stå i ro. I den helt nye CR-V finner du mer eleganse, brukervennlighet og økt dynamikk takket være en rekke oppdateringer og nyskapninger. CR-V gir deg engasjerende kjøring med godt feste – uansett om du kjører på motorvei eller skogsvei. Utviklingen er tydelig i alle deler, men kanskje mest i de kraftige hjulbuene samt i konturene til panseret og hekken. Kupeen har trekk og utførelser av første klasse, noe som skaper perfekte omgivelser for alle slags reiser.

Helt nye CR-V er den mest avanserte og sofistikerte SUV-en vår noensinne. Den er konstruert for å gi et helt nytt nivå av engasjerende kjøreopplevelse. Når det gjelder motorene kan CR-V tilby førere valget mellom 1,5 VTEC TURBO eller det nyskapende i-MMD-hybridsystemet. Kombiner dette med 2WD-/4WD-alternativer, manuelt gir eller automatgir – og et sjuseters alternativ på 1,5-bensinmodellen – det er nødt til å finnes en ny CR-V som passer for deg.

En følelse av sammenheng

Nye CR-V leveres med fullstendig tilkobling – og alt er lett tilgjengelig.
All førerinformasjon – skjermbildet (DII) – er til stede på dashbordet. Brukervennlige trykknapper styrer en rekke funksjoner. Fargeskjermen gir deg all den informasjonen og kontrollen du trenger, når du trenger det. Du kan bruke stemmen til å svare på tekstmeldinger og e-poster – eller rett og slett bruke de intuitive kontrollene på rattet. Berøringsskjermsystemet på 7″ gir deg mobiltilkobling sammen med et fullstendig infotainmentsystem. Du er aldri utenfor rekkevidde i en CR-V.

Veien fremover

Velg så mye – eller lite – informasjon du ønsker å se, ved bruk av Head-Up Display (inkludert i toppmodellen). Det er lett å vise hastighet, turtall, adaptiv cruisekontroll, Low Speed Follow, navigasjon, trafikkskiltgjenkjenning, indikatorer og girstillinger på frontruten ved å trykke på rattkontrollknappen.

Garantert sikkerhet

Alle nye CR-V leveres med Honda SENSING, en omfattende pakke med teknologier for førerassistanse. CR-V kombinerer radar- og kamerainformasjon, noe som hjelper føreren på alle måter – fra kjøring på motorvei til hjelp med trygg parkering på trange steder.

Høyeste score for sikkerhet
Vår nye CR-V har fått høyeste 5-stjerners vurdering i de siste Euro NCAP-sikkerhetstestene

Sikkerhet ligger til grunn for alt vi gjør, og en sikrere bil er vel så viktig som gleden du opplever når du setter deg bak rattet. Nye CR-V har en innovativ design i tillegg til Honda Sensing™ – en serie med teknologiske løsninger for aktiv sikkerhet og førerassistanse, som gir den mest omfattende kombinasjonen av sikkerhetsfunksjoner i sin klasse.

Videreutviklede omgivelser

Du kommer til å kjenne at du har god plass i nye CR-V. Dette er ikke et triks: CR-V er konstruert for å ha mer plass i kupeen samt økt benplass for fører og passasjerer. Et oppsett med sju seter er også tilgjengelig på utvalgte bensinmodeller – noe som er nytt for CR-V.

Videreutviklede kjøreegenskaper

Utvikling tar tid. Det har gått med tusenvis av timer på design, teknisk arbeid og testing i nye CR-V. Dette arbeidet har ført til et nytt karosseri som både er lettere og kraftigere. Du kommer ikke til å se disse endringene, men du kjenner dem hver gang du setter deg bak rattet.

Videreutviklet kvalitet

Taktile overflater. Førsteklasses materialer. Helt nye CR-V hever lista når det kommer til finesse innvendig. Markerte stylingdetaljer gir ekstra dybde i kupeen, og de formede setene har trekk av topp kvalitet.

 

Les mer om bilen på Hondas egne nettsider

Bestill prøvekjøring

Bestill brosjyre