skip to Main Content
c5

Honda CR-V Hybrid

NY HYBRID YTELSE

Nye Honda CR-V reagerer raskt, er drivstoffeffektiv og ligger som støpt på veien. Det er en SUV med et intelligent, svært avansert e:HEV-drivverk som gir en sømløs kjøreopplevelse.

CR-V er en selvladende fullhybrid. Den kjører jevnt og effektivt, og når du akselererer, i motsetning til en mild hybrid, får du umiddelbar elektrifisert ytelse.

Føl kraften

Det smarte med Hondas e:HEV-system er at fullhybrider kan kjøre på stillegående elektrisk kraft som en mild hybrid ikke kan gjøre. Nye CR-V leverer enestående elektrifisert ytelse og god kjøreøkonomi.

Du trenger ikke å plugge inn

Honda e:HEV fullhybrider er selvladende og henter kraft fra regenerativ bremsing. Det er ikke behov for strømforsyning, noe som sparer deg for tid og problemer med å installere et ladepunkt.

Mer effektivt

CR-V hybriden er en økonomisk SUV – vår komfortklasse kan kjøre opptil 860 km* før neste drivstoffstopp og oppnår CO2-utslipp på bare 114 g/km. *CR-V Comfort WLTP-data.

Ro i sjelen

Energien fra batteriet mater ikke bare elektromotorene til å levere spennende ytelse, dette reduserer også kjørekostnadene og kommer med 5 års/100 000 km garanti.

Brosjyre

Tilbehørskatalog

 

Bestill prøvekjøring

Bestill brosjyre