skip to Main Content
Swift

Suzuki Swift Hybrid

S W I F T  V E K K E R  D E G

En bil skal vekke følelser. Nye Swift går rett til hjertet. Fargene og stylingen understreker bilens unike egenskaper. Behagelig og frigjørende. Velkommen til ekte kjøreglede og forfriskende bilopplevelser – dag etter dag. Swift får alltid opp stemningen.

Målet er en fullkommen kjøreopplevelse. Forbedret understell og fjæring tar Swifts kvikke, smidige styring til nye høyder og viser nok en gang at Swift passer til mer enn bare bykjøring. Alt er gjort for å trollbinde førere verden over og gi dem en sporty og lidenskapelig opplevelse bak rattet.

1.2 DUALJET HYBRID

Motoren 1.2 DUALJET har doble injektorer for hver sylinder, noe som øker den termiske virkningsgraden betydelig. Motorbank hindres med ulike typer kjøling, som vannavkjølt EGR (eksosresirkulering), selv om det kompakte brennkammeret øker kompresjonsforholdet. Dette er en lettstyrt motor som har funnet den perfekte balansen mellom optimal kraft og god drivstofføkonomi.

Du må føle deg trygg for å oppleve ekte kjøreglede.

Derfor er nye Swift utstyrt med ypperlig sikkerhetsteknologi, til og med utstyr som Suzuki tar i bruk for første gang. I tillegg til sikkerhetsfunksjonene som er designet for å beskytte føreren og passasjerene ved kollisjon, har Swift forbedret de forebyggende sikkerhetstiltakene for å hindre ulykker.

  • Dual Sensor Brake Support (DSBS)
  • Filvarsling
  • Vinglevarsling
  • Fjernlysassistanse
  • Automatisk farts- og avstandsholder (ACC, Adaptive Cruise Control)

SWIFT SPORT
Den råe Swift Sport 1,4 sparker godt ifra med sin turbomotor på 140 hk og vekt på kun 970 kg. Dreiemoment på 230 Nm. Det vil si at kjøregleden vil være på topp! Denne utgaven er topputstyrt med blant annet navigasjon, adaptiv cruisekontroll, adaptive lys, ryggekamera, aktiv filskifteholder, mediapakke med bluetooth, Apple Carplay og DAB+ kan betjenes fra multifunksjonsrattet.

 

Se tilbehørsbrosjyren
Les mer om bilen på Suzukis egne nettsider

Bestill prøvekjøring

Bestill brosjyre