skip to Main Content
103256_2017_honda_civicL

Honda Civic

LEKKER DESIGN

Femdørs Civic vil vekke oppmerksomhet overalt.

Det første som slår deg, er den lave, aerodynamiske profilen. Det er åpenbart at denne bilen er skapt for ytelse, med elegante og atletiske linjer.

Elegant form

Foran er det store luftinntak og en smal frontgrill som gir et aggressivt særpreg. Alt bukter seg jevnt langs sidene på bilen, over taket og til den brede bakluken. Det er lett å se at hver millimeter av bilen er designet for kjøring.

INNSIDEN

Sportsopplevelsen fortsetter på innsiden med designfunksjoner som instrumenter med digitalt lys, pedaler i lettmetall og et skinnkledd ratt. Plassen er også skapt for komfort, med rikelig benplass, myke materialer av høy kvalitet og luksuriøse seter.

Mer bagasjeplass

De allsidige 60 : 40-delte nedfellbare baksetene gir Civic større lastekapasitet. I kombinasjon med den brede bakluken, som gjør det mye enklere å pakke inn og ut av bilen, er det forbløffende hvor mye det er plass til.

GOD KONTAKT

Hold deg oppdatert om alt du setter pris på, som musikk og venner.

Ved hjelp av Bluetooth® eller USB får du tilgang til informasjon og spillelister på smarttelefonen. Du kan også overføre telefonens grensesnitt (via Apple CarPlay®eller Android Auto™) til den 7-tommers berøringsskjermen for å få tilgang til apper der du kan foreta oppringinger samt sende og motta meldinger*.

Flere tilkoblinger

Med den forhåndsmonterte, nettbaserte AHA™-lydavspilleren kan du også koble til favorittene dine innen musikk, podcaster og nyhetstjenester. Når bilen står stille, kan du til og med se på film via HDMI.

GENERERING AV KRAFT

Neste generasjon motorer er lettere og mer effektive.

Vi har laget to nye turboenheter som gir vår nyeste Civic ytelsen som passer til det sporty utseendet. Du kan velge mellom en kraftig og raffinert 1,5 VTEC TURBO på 182 hk eller vår effektive 1,0 VTEC TURBO på 129 hk. Uansett hvilken du velger, har du en spennende kjøretur i vente.

Økonomisk kjøring

Begge enhetene er laget for å tilføre maksimal kraft fra lav kapasitet, og de har Earth Dreams Technology, som gir perfekt balanse mellom sportsytelse og økonomi. De gir mye spenning og lavt drivstofforbruk.

VELG DITT EGET TEMPO

Uansett hvordan du kjører, kan femdørs Civic gi deg en opplevelse som passer for deg.

Hvis du foretrekker manuell girkasse, har femdørs Civic en 6-trinns girkasse med enkelt girskift, som fører deg gjennom hele turtallsområdet med nøyaktig og sporty action.

Ta det med ro

I tillegg har vi en ny 7-trinns automatisk kontinuerlig variabel girkasse (CVT) som gir en mer avslappende kjøretur. Sterk, lineær akselerasjon er det som gjelder her, og hvis du føler for det, kan du få racinglignende kontroll ved å bruke ratthendlene til å skifte gir. Det er ditt valg.

Honda SENSING

Kollisjonsbegrensende bremsesystem

Hvis det er fare for kollisjon med et kjøretøy eller en fotgjenger, varsler denne funksjonen deg om faren og reduserer hastigheten, slik at du får hjelp til å redusere alvorsgraden av et eventuelt sammenstøt.

Kjørefeltvarsling

Hvis bilen beveger seg ut av kjørefeltet uten at du har satt på blinklyset, aktiveres lys- og lydvarsler for å varsle deg om å rette opp kursen.

Road Departure Mitigation

Et kamera som er montert på frontruten, oppdager om bilen er på vei ut av veien og bruker den elektriske servostyringen til å foreta små korrigeringer som holder kjøretøyet i kjørefeltet. I enkelte tilfeller brukes også bremsekraft.

Kjørefeltkontrollsystem

Bidrar til å holde deg midt i kjørefeltet, og reduserer behovet for å korrigere styringen og kjøreinnsatsen. Det gir en mindre stressende kjøreopplevelse, spesielt på motorveien.

Trafikkskiltgjenkjenning

Systemet for trafikkskiltgjenkjenning identifiserer trafikkskilt og formidler denne informasjonen til deg på en skjerm. To skilt kan vises samtidig.

Intelligent fartsbegrenser

Kombinerer på en smart måte den eksisterende funksjonen for justerbar fartsbegrenser med systemet for trafikkskiltgjenkjenning. Den stiller automatisk inn fartsgrensen til det som registreres i systemet for trafikkskiltgjenkjenning.

Intelligent adaptiv cruisekontroll

Denne funksjonen oppdager det hvis et kjøretøy som kjører i et tilstøtende kjørefelt, har tenkt å legge seg inn foran deg, og justerer hastigheten din på forhånd. Den bidrar også til å opprettholde avstanden mellom deg og bilen foran, slik at du ikke trenger å skifte hastighet.

Adaptiv cruisekontroll med Low Speed Follow

Denne funksjonen opprettholder en innstilt kjørehastighet og en trygg følgeavstand i forhold til kjøretøyet foran. Hvis det registrerte kjøretøyet stopper, senker denne funksjonen hastigheten og stopper bilen din uten at du trenger å holde foten på bremsen.

NYE FIREDØRS CIVIC

Fullstendig fordypelse

Det stilige, sporty designet er en unik kombinasjon av dramatiske, skulpturelle linjer og jevne kurver, og det er bare på utsiden. Innsiden av den nye firedørs Civic er luftig og romslig, og den omgir deg med topp kvalitet og komfort.
Den aerodynamiske profilen til firedørs Civic glir fra det formede panseret til det skrånede bagasjerommet, og den utstråler tidløs stil og uanstrengt ytelse.

En atletisk karakter

Firedørs Civic er ikke bare stilig og elegant. Under den avanserte formen – og med lettmetallfelger på enten 16″ eller 17” – finner du en sporty karakter. La den løpe fritt, og se hvor du ender opp.

Evnen til å yte

Motoren fra den nyeste generasjonen tilfører kjøringen ny drivkraft.
Firedørs Civic har med sitt omkonstruerte opphengssystem funnet den perfekte balansen mellom sportsmanøvrering og kjørekomfort. Den nye 1.5 VTEC TURBO-motoren leveres enten med manuell 6-trinns eller automatisk 7-trinns CVT-girkasse.

Ren energi

Civic er drevet av en neste generasjons motor, noe som gjør den lettere og mer effektiv. Vi har laget et nytt drivverk med turbolader for firedørs Civic, som gir en oppfriskende og tilfredsstillende kjøreopplevelse. Den kraftfulle og raffinerte 1.5 VTEC TURBO-motoren på 182 hk gir en imponerende og trygg kjøretur.

En drivstoffsparer

Earth Dreams Technology har den perfekte kombinasjonen av ytelse og sparing med en valgfri ECON-modus, som gir deg fremtidens motor i dag.

 

Se tilbehørsbrosjyren
Les mer om Civic på Hondas egne nettsider

Bestill prøvekjøring

Bestill brosjyre